Stacks Image p6_n3

ROTTERDAM TANKCONTAINER LEASING

Stacks Image p6_n19
Stacks Image p5_n3

ROTTERDAM TANKCONTAINER LEASING

Stacks Image p40_n4
Stacks Image p40_n7
Stacks Image p40_n10
Stacks Image p40_n13

TANKCONTAINER CLEANING

Rotterdam Tankcontainer Leasing, RTCL BV, maakt gebruik van de modernste tank cleaning stations die binnen en buiten Europa strategisch gesitueerd zijn in in en nabij grote chemische conglomeraties. Jaarlijks laten we honderden tot duizenden cleanings uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Onze enthousiaste en ervaren cleaning teams zijn gefocust om een zo optimaal mogelijke klanttevredenheid en resultaat.

Onze belangrijkste tankcontainer cleaning diensten zijn:
- Cleaning van: chemicals / food (HACCP) / kosher cleaning / outside cleaning van tankcontainers en equipment;
- Heating;
- Vacuum of pressure testing van tank equipment en legal 2½ en 5 jaarlijkse IMO-inspecties;
- Polishing en
- Nitrogen-purging.

De door RTCL Tankcontainer Leasing aangeboden tankcontainer cleaning voldoet aan de hoogste HSEE en andere kwaliteitsnormen, zodat de tankcontainers na cleaning kunnen worden voorzien van het European Cleaning Document (ECD). De door RTCL gebruikte cleaning stations hebben volledige goedkeuring om een brede range van producten te cleanen, waaronder gevaarlijke stoffen en vloeibare voedingsmiddelen. De cleaning van voedingsmiddelen en chemische stoffen vindt volledig en strikt gescheiden plaats en zijn ingericht volgens de laatste HACCP voorschriften. De cleaning teams worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van riskmanagement en het hanteren van de HSSE normen.

De cleaning installaties zij uitgerust met de modernste technieken, waardoor de impact op milieu en omgeving zo beperkt mogelijk is. Alle stations zijn voorzien van afvalwaterzuiveringsystemen. De elektrische aandrijving van de stations draagt daarnaast zorgt voor een efficiënte energieconsumptie.

Contact

Stacks Image p3_n6

RTCL BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 846 45 77
E info@rtcl.nl

Stacks Image p3_n67

RTCL Eurasia BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 818 44 75
E info@rtcl-eurasia.com

Map

SocialWant to work with us? Send an email with CV and recent passport photo to: vacatures@rtcl.nl