Nieuws

 • GSM SA nieuwe RTCL logistics partner voor Middellandse Zee

  Rotterdam, Barcelona, 1 oktober 2021 Wij zijn trots onze strategische samenwerking met GSM SA te kunnen aankondigen. Per 1 oktober 2021 is GSM SA verantwoordelijk worden voor alle logistieke, im- en export in het Middellandse Zeegebied. Het GSM SA team van GSM professionals bedient met die ruim 40 jaar ervaring klanten van uiteenlopende omvang, van multinationals in de automobielsector en de chemische industrie tot kleine traditionele industrieën. Met het strategisch gevestigde hoofdkantoor in Barcelona, is GSM SA een belangrijke uitbreiding van het RTCL netwerk in de mediterrane regio. Hierdoor kunnen zowel RTCL als GSM hun klanten nog beter bedienen.

  Stacks Image 1757
 • Nieuwe fleet control / sales manager wereldwijd, Mario Ruiz van der Vliet

  Rotterdam, Barcelona, 1 augustus 2021 Wij zijn verheugd u mede te delen dat Mario Ruiz van der Vliet ons management team per 01 augustus 2021 heeft versterkt. Zijn verantwoordelijkheid zal zijn, wagenparkbeheer / verkoop en leasing in de breedste zin van het woord. Mario heeft meer dan 30 jaar ervaring in de tankcontainer industrie / depots en dit zal een nieuwe uitdaging voor hem zijn. Hij zal opereren vanuit zijn thuisbasis in Spanje en zal het wereldwijde netwerk van de RTCL groep en haar partners beheren.

  Stacks Image 1768
 • Unieke samenwerking Ymond Offshore Logistics en RTCL

  Rotterdam, IJmuiden, 18 augustus 2021 Met de uitdagende marktomstandigheden binnen de offshore energie-industrie, is de behoefte aan een efficiënte, kosteneffectieve en betrouwbare logistieke dienstverlening groter dan ooit. Ymond Offshore Logistics in IJmuiden is een toonaangevende Nederlandse logistieke offshore dienstverlener. Het dienstenportfolio bestaat uit: drilling support, marine logistisch, warehousing, waste management en supply chain management. Om haar afnemers nog beter te ondersteunen, is Ymond Offshore Logistics onlangs een unieke samenwerking aangegaan met RTCL.

 • RTCL Africa opent kantoor in Durban, Zuid-Afrika

  Rotterdam, Durban, 1 juni 2021 Met de start van RTCL Africa (PTY) LTD in Durban heeft RTCL een belangrijke stap gezet in de verdere uitbouw van haar netwerk. Vanuit Durban coördineren we de logistieke processen van en naar het Afrikaanse continent. We zijn niet alleen trots op deze uitbreiding, maar kunnen hierdoor onze groeiende klantengroep in deze regio op een betere manier bedienen.

  Stacks Image 1709
  Stacks Image 1711
 • Eerste RTCL reefer container met bananen een feit!

  Rotterdam, 20 oktober 2020 RTCL dochter RTCL food & trading heeft haar eerste reefer container met bananen verscheept. Daar zijn wij als RTCL Tankcontainers erg trots op. De komende periode verwachten we een extra groei in de behoefte voor dergelijke reefer containers. RTCL food & trading biedt voor deze toenemende vraag een uniek one-stop-shopping concept. Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen.

  Stacks Image 1668
  Stacks Image 1674
  Stacks Image 1671
 • RTCL tankcontainer leasing laat zich weer van zijn sportieve kant zien!

  Rotterdam, 15 september 2020 RTCL tankcontainer leasing laat zich weer van zijn sportiefste kant zien door zowel de jongens van DHC onder 16 en de dames 1 van FC IJsselmonde volledig in het nieuw te steken. Wij wensen onze dames en jongens veel succes in dit nieuwe voetbalseizoen.

  Stacks Image 1588
  Stacks Image 1590
 • Nieuw partnership RTCL Group en QBEX Logistics

  Rotterdam, 10 september 2020 RTCL Tankcontainer Leasing en QBEX Logistics te Ridderkerk zijn een nieuw partnership aangegaan. Hierdoor worden de krachten van beiden versterkt. QBEX heeft een eigen moderne transportvloot voor op de weg en is gespecialiseerd in zowel Chemical als Food Logistics op basis van Intermodal Tankcontainers.

  Stacks Image 1657
  Stacks Image 1649
 • RTCL Group opent nieuwe shipping line van en naar Zuid-Afrika

  Rotterdam, 1 oktober 2019. Met de realisatie van een compleet nieuwe shipping line van en naar Zuid-Afrika, komen we tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. Deze uitbreiding is een belangrijke nieuwe schakel in ons wereldwijde (partner)netwerk. Deze strategische uitbreiding van onze dienstverlening is in nauwe samenwerking met onze Zuid-Afrikaanse partner NorthStar Tank Containers tot stand gekomen

  Ga hier naar de website van NorthStar Tank Containers

  Stacks Image 1438
  Stacks Image 1435
 • Nieuwe RTCL tankcontainers direct ingezet in Turkije

  Rotterdam, 15 augustus 2020 RTCL tankcontainer leasing breidt haar vloot verder uit met een grote hoeveelheid nieuwe tankcontainers. Deze zijn direct ingezet in Turkije via RTCL Logistics.

  Stacks Image 1610
  Stacks Image 1612
 • Almajdouie Group versterkt strategische partnernetwerk in het Midden-Oosten

  Rotterdam, 5 maart 2019. De Saudi Arabische Almajdouie Group is een nieuwe belangrijke uitbreiding van het RTCL-netwerk in het Midden-Oosten.

  Samen met onze bestaande strategische partnerlocatie van Gökbil in Istanbul is de nieuwe samenwerking met Almajdoui Group een belangrijke aanvullende schakel in RTCL's logistieke netwerk tussen West-Europa, Zuidoost-Europe, het Midden-Oosten en het Verre-Oosten.

  Almajdoui is al meer dan 75 jaar actief in de logistieke en automotive sector. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze samenwerking een groot succes zal worden voor zowel de Almoujdoui Group als de RTCL Group en zal leiden tot een aanzienlijke toename van de tankcontaineractiviteiten van het Midden-Oosten naar Europa en het Verre Oosten.

  Stacks Image 1234

  Over de Almajdouie Group:
  De Almajdouie Group is een Saoedische groep bedrijven, in 1965 opgericht door Shaikh Ali Ibrahim Almajdouie. Uitgegroeid van een bedrijf gespecialiseerd in vervoer over land tot een groep tot een groep van bedrijven met uiteenlopende activiteiten.

  De Almajdouie Group is actief in het gehele Saudische koninkrijk en heeft vestigingen in de Gulf Cooperation Council landen (Bahrein, Koeweit, Oman, Quatar en de Verenigde Arabische Emiraten), Noord-Amerika, Europa, het Verre-Oosten, het Midden-Oosten en Afrika met in totaal meer dan 5000 werknemers.

 • RTCL Group versterkt partnernetwerk met Altius Global

  Rotterdam, 5 oktober 2019. Om onze doelstellingen waar te maken zijn we continue op zoek naar strategische samenwerkingen. Met trots kunnen we melden dat we onlangs een samenwerkingsverband zijn aangegaan met Altius Global.

  Het Spaanse Altius Global maakt onderdeel uit van de Davila Group (opgericht in 1917) en is een bewezen partner in supply chain management. Altius opereert vanuit een groot aantal logistieke knooppunten in Spanje en heeft daarnaast hubs in: Italië, Argentinië, Chili, Peru, Bolivia, Mexico, Cuba en de USA.

  Altius heeft als doel om voorop te lopen in het internationale transport vanuit Spanje door altijd te streven naar uitmuntendheid en onze klanten echte oplossingen te bieden tegen de laagst mogelijke kosten.

  Ga hier naar de website van onze partner Altius.

  Stacks Image 1561
 • RTCL Group viert haar 10 jarig bestaan!

  Stacks Image 1383

  Rotterdam, 31 juli 2019. Precies 10 jaar geleden is RTCL opgericht. Daar zijn we bijzonder trots op. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de tankcontainerwereld.

  Wij danken onze partners en opdrachtgevers voor de prettige en professionele samenwerking in de afgelopen 10 jaar.

  Met meerdere werkmaatschappijen en een global partnetnetwerk kunnen we onze bestaande en nieuwe relaties nog tientallen jaren ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen.

  Stacks Image 1388
 • RTCL breidt capaciteit hoofdvestiging verder uit

  Rotterdam, 1 maart 2019. Met de groei van onze bestaande activiteiten, de nieuwe tak, RTCL Food & Trading hadden we dringend extra ruimte nodig. Op onze locatie in Bergschenhoek hebben we in een korte tijd een extra vergaderruimte en werkplekken gerealiseerd. Uiteraard hebben deze ook dezelfde look en feel als de rest van ons kantoor gekregen. Op deze manier kunnen we ook onze partners en relaties op een betere manier ontvangen.

 • RTCL doet zijn intrede in de gassector!

  Rotterdam, 1 februari 2019. RTCL doet zijn intrede in de gassector! Door de enorme vraag naar intermodale gastanks en een toename van de gasproductie heeft het management van RTCL besloten om een order te plaatsen voor nieuwe gastankcontainers voor 2019.

  Stacks Image 1300
 • RTCL Group groeit verder door in 2019!

  Rotterdam, 10 januari 2019. De RTCL-groep heeft in 2018 grote investeringen gedaan. In totaal heeft RTCL in 2018 meer dan 350 nieuwe tanks aangeschaft, zowel standaard als speciale tank units, waaronder TDI- en MDI-tanks. Ons doel voor 2019 is om de vooruitzichten en investeringen opnieuw te realiseren.

  Stacks Image 1288
 • RTCL Group breidt zich uit met RTCL Food & Trading

  Rotterdam, 1 januari 2019. De RTCL Group heeft zich per 1 januari 2019 uitgebreid met een nieuwe werkmaatschappij, RTCL Food & Trading.

  RTCL Food & Trading focust zich op handel en transport van biologische groente, fruit en vruchten.

  Gezonde voeding neemt een steeds belangrijkere factor in ons leven in en we hebben dit altijd graag dicht bij de hand.

  RTCL Food & Trading heeft toegang tot alle delen van Europa met de Rotterdamse haven en Schiphol in onze achtertuin. Onze 24/7 mentaliteit en ons netwerk van telers, transporteurs en klanten stelt ons in staat deze producten overal vers af te leveren.

  Stacks Image 1257
 • Met de nieuwe TDI tankcontainers groeit RTCL-vloot naar 1.500 tanks!

  Rotterdam, 5 februari 2018. RTCL presenteert met trots haar nieuw geproduceerde TDI en standaard tankcontainers. De tanks voldoen aan alle moderne eisen en specificaties. De RTCL-vloot krijgt hiermee niet alleen een moderne impuls, maar hiermee komt het aantal tankcontainers voor short en long term lease boven de 1.500! De nieuwe tankcontainers zijn daarom extra voorzien van een smiley met de tekst "Ready for take off ! ! - Reach # 1.500".

  Tegelijk met deze tanks, zijn voor onze Turkse partner, Gökbil, een groot aantal nieuwe TDI tankcontainers geproduceerd. Hiermee heeft ook onze partnervloot een belangrijke boost gekregen.

  Stacks Image 1033

Contact

Stacks Image 6

RTCL BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 846 45 77
E info@rtcl.nl

Stacks Image 11

RTCL Logistics BV
Leeuwenhoekweg 18c
2661 CZ Bergschenhoek
The Netherlands
T +31 10 818 44 75
E info@rtcl.nl

Map

Stacks Image 65

Social


Share on Social Media
Facebook
Google+
Instagram
LinkedIn
Pinterest
Snapchat
SoundCloud
Twitter
WhatsApp
YouTube
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map

Want to work with us? Send an email with CV and recent passport photo to: vacatures@rtcl.nl

Openstaande vacature: medewerker operations

Tankcontainer Huren | Tankcontainer Leasen | Tankcontainer Kopen | Logistics | Logistieke dienstverlener | Standard ISO Tankcontainers | Swap Body Tankcontainers | Liquid Tankcontainers | Foodgrade Tankcontainers | Gas Tankcontainers | Liquid Tankcontainers | Bitumen Tankcontainers | Reefer Containers | Tankcontainer Shipping | Tankcontainer Handling | 20 ft Tankcontainers | 40 ft Tankcontainers | Rotterdam | Rijnmond | Europoort | Bergschenhoek | Turkije | Istanbul | Saudie Arabië | Damman | Singapore | Spanje | Barcelona | Bilbao | Dubai | Argentinië | Buenos Aires | Zuid-Afrika | Durban | Fruit & Trading

Wij gebruiken alleen cookies en andere tracking technologieën om het gebruik en de toegankelijkhed van onze website te verbeteren. Ingevoerde gegevens worden niet opgeslagen in een data bestand, maar exclusief gebruikt voor 1:1 communicatie.